История на диверсификация !

 Вече второ десетилетие вестник “ИЗБЕРЕТЕ” топли сърцата на своите читатели. В дните на неговото създаване още когато беше малкото вестниче с пъстроцветни странички, никой не би могъл да си представи, че ще израстне до днешния си облик, като верен помощник в бизнеса и живота на десетки хиляди хора. В първите години от своето съществуване нашият екип се задоволяваше с това, да публикува основно обяви и реклами, но нашите читатели гладни за информация искаха повече и повече...

 И така няколко години по-късно през 1998 г., издадохме първите новинарски страници и оформихме израстнал вестник, с големина 8 страници формат А-3. Публикувахме статии с разнообразни теми, свързани с обществения живот на Добрич и разглеждахме въпроси касаещи страната и света!

 А сега именно през 2018 г. вестник “ИЗБЕРЕТЕ” се отпечатва на 16 страници, изпълнени с около 2000 граждански обяви и над 300 фирмени бизнес предложения, както и горещи новини от Североизточна България, страната и света! Обемът на изданието ни го нарежда на челна позиция в предпочитанията на фирмите за рекламно присъствие и завишава рейтинга му в Североизточна България и цялото РЕПУБЛИКАНСКО РЕКЛАМНО МЕДИЙНО ПРОСТРАНСТВО.

 Богатата палитра от рекламни карета и оферти са съчетани с рубриките с безплатни и платени обяви за купуване и продаване на автомобили и авточасти, купуване, продаване и наем на имоти жилища, парцели, вили, стаи, нощувки др., също така за предлагане и търсене на работа. Различните справочници дават на читателите ни обширна информация за това къде и какво може да се намери в градовете Добрич, Варна и Шумен. Тези справочници са Медицинския справочник даващ пълна информация за всички медициски специалисти в нашият град (общопрактикуващи лекари, невролози, хирурзи и много други), справочник Развлечения, Счетоводство и контрол, Аграрен справочник, Спа справочник.

 Нашият вестник има безплатни и платени обяви за Добрич, Варна и Шумен, обхващайки цяла североизточна България.

С вестник “ИЗБЕРЕТЕ” ВИЕ сте ВИНAГИ пред чакащите, бездействащи и мърморещи конкуренти !!!


Фирмен каталог

Ако искате да присъствате
в нашия фирмен каталог.

» запитване