НЯМА ДА СЕ ИЗСИЧАТ ДЪРВЕТА ЗАРАДИ ВИК ПРОЕКТА

 В нито един обект от предвидените в мащабния проект на ВиК, които се реализират на територията на община Варна, не се предвижда изсичане на дървета. Това заяви ръководителят на проекта Сава Коев по повод множество запитвания от граждани и журналисти за реализиращия се в момента обект в местност "Ален мак".
 В срок тече реализацията на обекта по бул. "Христо Смирненски" в отсечката от ул. "Мир" до
бул. "Осми Приморски полк".
 В момента подходът към УМБАЛ "Св. Марина" от ул. "Мир" е отворен в рамките на работното време само за линейки и живеещите в кооперация "Академика", като за всички останали граждани посоката на влизане в болницата е откъм бул. "Осми Приморски полк". След 17.00 часа подходът и от ул. "Мир" е отворен за всички граждани.
 "Ежедневно се съгласуват дейностите по обекта с двете болници – УМБАЛ "Св. Марина" и очната болница "Св. Петка", обясни Сава Коев.
 Крайният срок за приключване остава непроменен – края на септември. Напълно изградени са основното трасе и отклоненията към имотите на новата канализация по проекта в местност
Пчелина, като след приключване на проекта ще бъде оповестена и процедурата за присъединяване.
Там основно по ул. "Прилеп", както и по ул. "Подвис" се извършват дейности по проект на община Варна, които включват поставяне на дъждовна канализация и след това – асфалтиране.
 

Фирмен каталог

Ако искате да присъствате
в нашия фирмен каталог.

» запитване