ШУМЕНКА СПЕЧЕЛИ ТЕЛЕВИЗОР ОТ ЛОТАРИЯТА НА НАП

 С касова бележка за 8.99 лв. Делка Йорданова от Шумен спечели седмичната награда  в лотарията на НАП с касови бележки, съобщиха от данъчното.
 Късметлийката получи 40-инчов LED телевизор. Тя участва в лотарията с 410 касови бележки, регистрирани до момента, а печелившата е от покупка на 12 февруари 2018 г.
 От стартирането на лотарията 10 октомври 2017 година до началото на месец март 2018 година шуменци отново са много активни участници в лотарията. Те са регистрирали касови бележки са на стойност 3 518 861,24 лева по данни от 258 358 броя касови бележки.
 В данъчната лотария имат право да участват всички български граждани, които са навършили 14 години и регистрират фискалните си бонове в интернет, на специално създадения за целта сайт - www.kasovbon.bg. Както и през миналата година, данните, които трябва да бъдат въведени за участие, са стойността на покупката, датата и часа, в който е издадена касовата бележка. Няма ограничения за минимална или максимална сума на покупките, допълват от  НАП.

Фирмен каталог

Ако искате да присъствате
в нашия фирмен каталог.

» запитване