ВЪЗПИТАНИЦИ НА СТУДИО „САРАНДЕВ“ С ПРЕСТИЖНИ НАГРАДИ ОТ ФЕСТИВАЛА „АРЛЕКИН“ 2019

  За втора поредна година изпълнители от Студио за поп-рок певци „Сарандев“ при Младежки център – Добрич се завръщат с престижни награди от Фестивала за детско и младежко медийно изкуство „Арлекин“. Дуетът Димитрина Германова и Росен Петров, и Александър Петров се представиха в големия конкурс-спектакъл „Киното – моя любов, моя песен“(част от фестивалната програма), който се проведе в Летен театър – Варна. Дуетът грабна първа награда  и приз „Арлекин“, а Александър бе отличен с трета награда при индивидуалните изпълнители във втора възрастова група (15 – 19 г.).
 За призовите места се конкурираха изявени млади певци от България, Италия, Македония и Грузия, разпределени в три възрастови групи. Изпълненията на участниците се оценяваха от петчленно международно жури с председател доц. Етиен Леви.
 Песенният  конкурс „Киното – моя любов, моя песен“ е една от категориите във фестивала „Арлекин“, който протича в два етапа. Първият етап се проведе в София в началото на март. Млади поп изпълнители от цялата страна се представиха с песни от филми и мюзикъли.
 Компетентно жури определи кои са достойни да участват в заключителния етап – конкурсът-спектакъл „Киното – моя любов, моя песен“, който по традиция се провежда в красивия летен театър на морската ни столица през юни.
 Фестивалът за детско и младежко медийно изкуство „Арлекин“ преминава под патронажа на Министерството на образованието и науката. Освен песенният конкурс, включва и категориите: „Кино и телевизия“, „Анимация“, „Радио“, „Интернет медии“, „Фотография“.
 

Фирмен каталог

Ако искате да присъствате
в нашия фирмен каталог.

» запитване